Aviciis familj satte upp ett online minnesforum efter att ha fått “miljoner kondoleanser” från fans


Efter att ha mottagit miljontals meddelanden har Aviciis familj ordnat en webbplats för fans över hela världen för att sörja, hylla och komma ihåg den sena svenska dj, avslöjar Aftonbladet.

Familjemedlemmar till Tim “Avicii” Bergling, som dog i april i åldern 28 år, har överväldigats av kondoleanser från fans och bestämde sig för att skapa ett forum för alla bilder, minnen och tankar om superstjärnan.

“Minnesforumet skapas på begäran från Tims familj”, säger Aviciis pressförfattare Ebba Lindqvist.

“Miljoner människor har varit i kontakt med minnen, brev, bilder och kondoleanser och familjemedlemmarna är otroligt tacksamma för all kärlek som har inneburit så mycket under denna tuffa tid. Nu vill de skapa ett digitalt utrymme för fans och vänner att kunna samla och komma ihåg Tim tillsammans oavsett var i världen de kommer att vara. ”

När Avicii vann 15 årets “Swedish Song of the Year” -pris på Aftonbladets Rockbjörnen-gala den 15 augusti, fick hans far Klas Bergling priset med ett känslomässigt tal. Plocka upp trofén för låten “Utan dig” tillsammans med kompositören Sandro Cavazza, gjorde Bergling sitt första offentliga utseende sedan sonens tragiska död i Oman i vår.

“Jag är så glad att jag har fått chansen att komma hit ikväll och tack för det här fina priset för Tim och Sandro, tacka er alla som har röstat för” Without You “, vilket är en fantastisk sång, men mest av allt tackar för alla de vackra och fantastiska hyllningarna till Tim och hans musik, säger Klas Bergling.

“Från sina fans och alla andra har det kommit från kyrkor, skolklasser, festivaler och många andra, och det har nästan varit otroligt och det värmer våra hjärtan i familjen genom dessa hårda tider. Så ett stort tack till alla. ”

När MTV Video Music Awards hölls i New York den här veckan vann Tim Bergling ett annat pris, eftersom hans “Lonely together” tilldelades bästa dansvideo.